CAL SOLER

Cuina

Distingim les necessitats de cada esdeveniment
Personalitzem cada proposta segons gustos, pressupost, etc... i ens adaptem al que necessiteu ja que la nostra màxima és la satisfacció dels nostres clients amb una acurada selecció de tots els nostres productes, una cuidada producció, una presentació mimada fins al mínim detall i amb un servei elegant i exquisit.

Oferim als nostres clients una línia de càtering a mida, segons cada necessitat. Escoltar al client, saber què necessita i la personalització de l'event amb creativitat i professionalitat són les nostres marques d'identitat.
Som un equip de professionals que apliquem totes les nostres capacitats des de la cuina fins a la posada en escena, recolzats per una infraestructura humana i logística pròpies.

Distingim les necessitats de cada esdeveniment, siguin còctels d'inauguració, presentacions, esmorzars o dinars d'empresa, coffee breaks... entenent les particularitats de cada client i de cada situació.
La nostra oferta és variada, amb una clara influència de la cuina catalana, així com també la francesa, italiana o japonesa... a la vegada que incorporem noves propostes culinàries de qualsevol part del món, combinant les tendències clàssiques amb les noves aportacions de la gastronomia més actual.